01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg

vagyonvédelmi rendszerek

Helyi hangos, telefonos-kommunikátoros, kamerás-videokamerás,
rádiós-csendes riasztórendszerek beszerelése és üzemeltetése

élő védelem

Rendezvények biztosítása, telephelyek, objektumok akár
kutyás-fegyveres őrzése; pénz- és értékőrzés; személyvédelem

Cégismertető

ISO 9001

IBSSA

A Duplex Magyarország Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 2009-ben alakult, előd cégei 1987 óta foglalkoznak biztonságtechnikával és vagyonvédelemmel. A két cég szoros együttműködésének fő célja, hogy a már meglévő és leendő ügyfelek biztonságát megbízhatóan és hatékonyan szolgálják.


A Duplex Magyarország Kft. ügyfelei részére komplex vagyonvédelmi szolgáltatási rendszert biztosít, mely magában foglalja a passzív-, hangos-, rádiós telefonos csendes-, videokamerás biztonsági rendszerek tervezését és kivitelezését, valamint fegyveres, kutyás őrzést, értékszállítást, rendezvény biztosítást.

 

Vác, Veresegyház, Nagymaros, Verőce és vonzáskörzeteiben rádiós-telefonos rácsatlakozási lehetőség biztosított, 24 órás felügyelettel, vonulószolgálattal.

Az általunk vállalt minden tevékenység végrehajtásához rendelkezünk képzett személyzettel, a szükséges hatósági, bankbiztosítási, felügyeleti engedélyekkel.

A szerződéssel kapcsolatos adatok, információk szolgálati titkot képeznek, melyeket a Megbízó engedélye illetve a vonatkozó törvényi jogszabályok értelmében harmadik személynek nem szolgáltatunk ki.

 

Remélem ajánlatunk elnyerte tetszését és a jövőben ügyfeleink között üdvözölhetjük.

 

Vásárhelyi Tamás
vezérigazgató

 

 

 

site: gedeon